top of page

SolarWorks on osa Joensuun Telemaailma Oy:n yli neljäkymmenvuotiasta toimintaa. Meillä vuosikymmenten pituinen kokemus kiinteistöjen erilaisten teknisten asennustöiden osalta pienistä ja suurista kohteista.

 

Tuomme itse maahan eurooppalaisia aurinkosähköalan tuotteita, inverttereitä, aurinkopaneeleja sekä tarvikkeita. Aurinkopaneeleissa olemme myös suomalaisen taustajohdintekniikan aurinkopaneeleita valmistavan, Valoen jälleenmyyjä. Meiltä löytyy Pohjois-Karjalan ensimmäinen Motivan aurinkosähköasentaja- sertifikaatti sekä olemme itävaltalaisen Froniuksen aurinkosähköinverttereiden huoltokumppani – Fronius Service Partner.

Teemme alkukartoituksesta, laskennasta ja tuottoarviolaskelmista lähtien kaikkea asennukseen ja tuotantovalmiiseen ratkaisuun saakka. Tarjoamme myös määräaikaistarkastuksia, mittauksia sekä teemme raportteja analyyseja ja seurantoja. 


Osaamme optimoida ja eliminoida varjostavien tekijöiden vaikutuksia sekä teemme myös täysin hallittavia, älykkäitä aurinkosähköratkaisuja. Saamme oman käytön hyödyn mahdollisimman suureksi sekä osaamme sähkön varastoinnin nykyaikaisella tekniikalla joko lämminvesivaraajaan tai akkuihin. Pystymme toteuttamaan suomenkielisiä, asiakaskohtaisia tuotannon ja kulutuksen seurantajärjestelmiä, jotka ovat visuaalisia ja niitä on helppo käyttää.

Vuodesta 2016 alkaen olemme toimittaneet järjestelmiä yli 300kWp:n edestä ja paneeleita olemme asentaneet yli 500kWp:n verran. 

AS.JPG
Fronius_Service_Partner_72dpi_RGB.jpg
bottom of page