top of page

Palvelumme

Fronius_Service_Partner_72dpi_RGB.jpg

SolarWorks on Joensuun Telemaailma Oy:n yksikkö, jossa suunnittelemme, myymme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ratkaisuja.

Meiltä saat myös eri valmistajien paneelit, invertterit, lataussäätimet mökkikäyttöön sekä liittimet, kaapelit ja muut tarvikkeet. 

SolarWorks on Fronius Service Partner, ensimmäisenä Suomessa jo tammikuusta 2017. Voit tukeutua meihin niin takuuasioissa kuin takuun ulkopuolisissa Fronius inverttereiden tai lisävarusteiden asioissa.

Suunnittelemme ja toteutamme kaiken kokoisia järjestelmiä vinokatoille, tasakatoille ja maa-asennuksina Suomen olosuhteisiin sekä käyttötarpeeseen sopivimmalla ratkaisulla.

Toimituksemme sisältää aina piirustukset, mittaukset ja käyttöönottopöytäkirjat ST 55.36 sekä ST 51.21.06.

Onko asentajasi tehnyt vaadittavat mittaukset ja pöytäkirjat tai haluatko selvittää järjestelmän toiminnan vuosien käytön jälkeen? Käyttämillämme mittalaitteella saadaan auringon säteilyyn, sekä paneelin lämpötilaan suhteutettuna todellinen teho selville. Tällöin mahdollisesti paneeleissa, kaapeleissa tai yhteensopimattomissa liittimissä esiintyvät viat sekä PID tai LID ongelmat paljastuvat ja tarvittaviin toimenpiteisiin on mahdollista ryhtyä. 

Ota yhteyttä!
Mittauksissa havaittu viallinen paneeli 12 paneelin järjestelmässä
IV_käyrä.jpg

Kiitos viestistäsi. Viesti lähetetty!

bottom of page